Fosta lui Cristi Pulhac, vacanţă de vis în Seychelles. Alexandra Enachescu a anunțat că e însărcinată. VIDEO

Fosta lui Cristi Pulhac, vacanţă de vis în Seychelles. Alexandra Enachescu a anunțat că e însărcinată. VIDEO © Instagram

Alexandra Enăchescu, una dintre cele mai cunoscute fete de oraş, este însărcinată! Marea veste a fost dată chiar în vacanţă, pe o insulă exotică.

A fost una dintre cele mai controversate fete de oraş, era mereu prezentă în viaţa mondenă Capitalei şi chiar a trăit o iubire cu fotbalistul Cristi Pulhac. Alexandra Enăchescu e acum discretă cu viaţa personală, s-a retras din lumina reflectoare a cafenelelor şi cluburilor şi se iubeşte cu un milionar care o plimbă peste tot prin lume. 

Ajunsă pe una dintre cele mai de fiţe insule, frumoasa şatenă se bucură la maxim de soare, nisipul fierbinte şi un perisaj de vis.

Pentru o aşa vacanţă de o săptămână, milionarul a scos din buzunar în jur de 5.000 de euro..dar nu putem spune că nu merită, având în vedere că ceea ce oferă însulele Seychelles, reprezintă o experienţă de neuitat, iar Alexandra este o femeie care merită, cu atât mai mult cu cât îi va aduce pe lume un copil. Da, aţi auzit bine! Culmea, nu şatena a fost cea care a făcut anunţul, ci Laurette, care a ţinut să o felicite public.

Alexandra Enăchescu s-a despărțit de Cristi Pulhac în 2010 după o relație cu nădăbăi. La cea vreme, bruneta a vorbit despre motivul pentru care mulți fotbaliști din România aleg iubite fotomodele. 

"Nu cred că majoritatea fotbaliștilor au prietene fotomodele. Sunt atația fotbaliști care au neveste și iubite care au alte meserii, iar dacă te referi la fotbaliștii ăștia tineri, cred că vor sa urmeze un trend din afară, nu? Pentru că acolo chiar nu mai intereseaza un fotbalist care să nu aibă o iubită sau nevasă ori fotomodel ori cântăreață, dar știi cum e, dacă te îndrăgostești, te îndrăgostești de oricine.", declara bruneta la acea vreme. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro