Fosta lui Gabi Enache se bucură se statutul de burlăciţă. După câteva ajustări la medicul estetician o ţine din vacanţă în vacanţă. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Fosta lui Gabi Enache se bucură se statutul de burlăciţă. După câteva ajustări la medicul estetician o ţine din vacanţă în vacanţă. VIDEO © Instagram

Fosta soţie a lui Gabi Enache se bucură, din plin, de statutul de femeie singură. Blonda a plecat într-o altă vacanţă extravagantă. 

Este sexy şi liberă! Fosta soţie a lui Gabi Enache o ţine din vacanţă în vacanţă! Franţa, Grecia, Italia sunt doar câteva dintre locurile pe care frumoasa blondină le-a vizitat în ultima perioadă! Iar începutul de an a venit cu o nouă destinaţie, este vorba despre Turcia. Mădălina a trecut peste despărţirea de fotbalist, iar divorţul pare că a înflorit-o. Mădălina arată foarte hot şi este fantezia oricărui bărbat, mai ales că nu ezită să pozeze sexy și să facă imaginile publice. 

Fosta soţie a fotbalistului Gabi Enache ne arată că există viaţă şi după divorţ! După ce a mers la cabinetul medicului estetician,  a a dat jos câteva kilograme şi s-a ajustat puţin pe ici, puţin pe colo, Mădălina a reuşit să ajungă la forma perfectă! Cu siguranţă iubitul ei mai tinerel apreciează fiecare îmbunătăţire, mai ales că blondina ştie să îşi pună formele în evidenţă fie cu o rochiţă pe corp, fie cu un toc mai înalt!

A divorțat de Gabi Enache în urmă cu un an

Şi ca tacâmul să fie complet, vacanţa în Istanbul a fost perfectă! Mădălina a profitat şi a mers la shopping. Deşi nu credea, Mădălina Enache pare că şi-a revenit complet după divorţ, ba chiar e mai fericită ca niciodată. 

Mădălina Enache a declarat, în urmă cu ceva timă, că ştia despre relaţia lui Gabi cu Lena încă de când el se întorcea din cantonament direct la amantă. 

"Adică am stat să verific și când l-au prins paparazzi pe Gabi ca mergea din cantonament la Lena era la începutul lui Ianuarie iar Balasa a semnat cu Steaua pe 25 Ianuarie. Eu am băgat divorț in Ianuarie, pe Bălaşa l-am cunoscut prima data la sfârșitul lui Martie la un eveniment.", a spus Mădălina Enache în exclusivitate pentru Star Matinal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro