Fosta nevastă a lui Nicolae de la MPFM iubește din nou. Și-a refăcut viața la puțin timp după divorț

+3 click pentru
galerie

Fosta nevastă a lui Nicolae de la MPFM iubește din nou. Și-a refăcut viața la puțin timp după divorț © Facebook

Nicolae de la Mireasă pentru fiul meu nu a avut mai deloc noroc în dragoste. Cel puțin până acum. Fostul concurent a intrat în competiție cu gânduri mărețe și, ajutat de mama lui, a sperat că își va întâlni sufletul pereche.

Nu a fost să fie, însă, pentru că primul mariaj, cel cu Cătălina, pe care a cunoscut-o în competiție nu a durat mult. Nicolae nu s-a lăsat și după ceva timp a cunoscut-o pe Diana Monica. O tânără frumoasă, care i-a furat inima. Cei doi au făcut nuntă mare și s-au bucurat de o lună de miere așa cum au visat.

Din păcate, dragostea nu a durat prea mult, iar cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, Nicolae de la MPFM ajungând la două divorțuri în câțiva ani.

Fosta soție, Diana Monica, pare că s-a refăcut rapid după separare, pentru că deja se iubește cu altcineva încă de la finalul verii, iar cei doi și-au făcut relația publică. Tânăra trăiește o poveste de dragoste cu Ionuț, un bărbat care a ajutat-o să mai dea o șansă dragostei. Totul pare cum nu se poate mai bine între ei, iar fosta nevastă a lui Nicolae îi face deja și declarații de iubire actualului partener pe Facebook.

''Să adormi în brațele lui, să-l privești cum doarme, să râdeți împreună și să-i povestești tot ce te îngrijorează, asta înseamnă iubire'', este declarația de dragoste pe care Diana Monica i-a făcut iubitului pe Facebook.

În ceea ce îl privește pe Nicolae de la MPFM suntem siguri că, cât mai curând, vom primi vești frumoase și bune și din partea lui.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro