Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru nu se gândește la o nouă relație. Cum îi ține pe potențialii pretendenți departe de ea

+3 click pentru
galerie

Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru nu se gândește la o nouă relație. Cum îi ține pe potențialii pretendenți departe de ea © arhiva

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu aproape trei luni, Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru nu se gândește la o nouă relație. Pentru a-i ține departe pe potențili pretendeți, Noemi afișează în continuare statutul de ”căsătorită” pe contul său de socializare. 

Mihai Mitoșeru și fosta lui soție, Noemi, au decis să divorțeze după mulți ani în care au fost împreună și și-au împărtășit reciproc sentimentele de iubire. Pentru că au ajuns într-un punct în care aceștia au considerat că nu se mai potrivesc, Noemi și Mihai au decis să divorțeze și să o ia pe drumuri separate în viață. 

În luna octombrie Noemi și Mihai au ajuns la notar acolo unde au semnat actele de divorț. ”Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simț! Am semnat actele! Sper sa fim Fericiți amândoi.. separat!”, a scris Mihai în dreptul unei fotografii în care o săruta pe obraz pe cea care i-a fost soție. 

Totuși, chiar dacă au divorțat se pare că Noemi se prezintă în continuare ca fiind o femeie căsătorită, cel puțin din statutul pe care îl afișează pe contul său de Facebook. Acest lucru ar putea înseamna totuși că fosta soție a lui Mihai nu se gândește prea rapid la o nouă relație, iar posibilii pretendenți și admiratori să stea departe de ea fiind o femeie măritată și la casa ei.

Ei bine, Noemi nu a uitat nici de clipe frumoase pe care le-a trăit alături de Mihai Mitoșeru, așa că a ales să nu șteargă imaginile cu bărbatul lângă care s-a simțit o femeie iubită, ci din contră, chiar a păstrat cele mai frumoase amintiri cu ei doi în partea evidențiată a contului său de Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro