VIDEO / Foștii membri ai trupei Akcent au pus mâna pe fina lui Adi Sînă: "Ne înțelegem bine"

+4 click pentru
galerie

Mihai Gruia si Sorin Brotnei © captura video

Sorin Brotnei și Mihai Gruia au început un nou proiect muzical alături de fina lui Adrian Sînă, Sandra N. Cei trei vor merge împreună la concerte și sunt încrezători că vor da lovitura pe piața muzicală.

"Am început împreună noi. Eu când mi-am început cariera muzicală am semnat am bătut palma cu Mihai și cu Adrian și acum ne-am întâlnit din nou. Eu am semnat și cu ei. Noi am ținut legătura toți anii aceștia. Nu e loc de dușmănii, muzica trebuie să existe și atât.", a spus Sandra N, la Răi Da Buni.

"Am decis ca Sandra să facă parte din trupa noastră. Pregătim melodii și pentru Sandra separat. Ne înțelegem bine compozițional și am zis să încercăm.", a spus și Mihai Gruia.

Proaspăt întors din Madagascar, Sorin Brotnei numără zilele până când va deveni tătic de fetiță. "Mai avem două săptămâni. Sper din suflet să fiu lângă soția mea când se va întâmpla prima mișcare. În momentul în care am aflat că trebuie să plec în Madagascar am zis nu, că trebuie să fiu alături de soția mea. La acceptul și îndemnul ei am mers. Mi-a zis că după ce vine Ivana, pentru că așa o să o cheme pe fetiță, nu voi mai putea face lucruri de genul acesta.", a spus Sorin Brotnei, la Răi Da Buni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro