Fostul concurent de la MPFM şi-a pus fanii pe gânduri. "Încă un copil?"

+4 click pentru
galerie

Fanii au crezut că Gabriel de la MPFM va mai avea un copil © Facebook

Familia "Mireasă pentru fiul meu" se măreşte? Aceasta a fost întrebarea fanilor emisiunii, după ce au citit mesajul postat pe reţelele sociale de unul dintre foştii concurenţi.

Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a postat un mesaj pe Facebook, dar în urma celor scrise fanii au reacţionat imediat. Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a transmis un mesaj prin care mulţumeşte Divinităţii că i-a dăruit ceva ce i-a mai dăruit şi care şi-a dorit mult. Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", nu a dat mai multe detalii, iar fanii s-au gândit imediat că ar fi vorba de încă un copil, mai ales că mesajul se identifică în acest context.

"Mulțumesc Lui Dumnezeu ca încă odată mi-a arătat că mă iubește și că mi-a dat ceva ce îmi doream foarte mult sa am din nou", a spus Gabriel.

Fanii au reacţionat imediat şi l-au luat pe Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", la întrebări. Acesta nu şi-a ţinut fanii în suspans şi a precizat că nu este vorba de aşa ceva încă.

"O fi la ce mă gândesc, încă un copil?", a întrebat o fană. "Aaa, nuu, încă e ok cu unul", este mesajul transmis de Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro