Fostul soț al Ilenei Ciuculete, condus la groapă doar de câteva persoane. Finul lui Cornel Galeș: "Din păcate nimeni din familia lui nu se află aici"

Fostul soț al Ilenei Ciuculete, condus la groapă doar de câteva persoane. Finul lui Cornel Galeș: "Din păcate nimeni din familia lui nu se află aici" © Arhiva

Cornel Galeș va fi condus pe ultimul drum mâine, 12 decembrie. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a pierit în urma unui accident de mașină îngrozitor, petrecut în Spania, acolo unde se mutase de câteva luni.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost depus astăzi la Biserica Costeasca, din Chitila, după ce a fost adus în țară cu un avion, din Spania. Fosta lui iubită, blonda Vivi, a fost și cea care s-a ocupat de toate cele necesare ceremoniei de înmormântare și de toate costurile aferente.

Un fin de-ai lui Cornel Galeș mărturisește că la priveghiul lui Cornel Galeș a fost un peisaj dezolant, pentru că au participat foarte puține persoane, iar familia fostului soț al Ilenei Ciuculete nu a fost prezentă nici la priveghi și probabil nici la înmormântare. Cornel Galeș nu avea o relație bună cu fosta soție și cu fiica lui și din acest motiv cele două au ales să nu participe la funerarii. 

"Din păcate nimeni din familia lui nu se află aici, mă refer la fiica lui, la fosta soţie şi cred că nu vor veni nici la înmormânatre. Doamna Viviana s-a ocupat şi se va ocupa de tot. Ea ar fi achitat reptariere de 4.000 de euro şi tot ea face pomana la restaurant şi toate cele îngropăciunii. Eu am vorbit cu Cornel cu 3 zile înainte să moară. Trebuia să vină la nunta fiului meu, în septembrie, dar mi-a spus că are  nişte probleme şi nu poate să vină. El nu a mai fost liniştit după ce a murit Ileana. Nu i-a venit deloc bine, a trecut prin momente grele. Mâine, când e ziua mea de naştere, vin să îl petrec la groapă. Va fi înmormântat în acelaşi mormânt în care se află şi zânica. El spunea mereu că acolo e apartamentul lor de lux", a declarat Cornel Galeș, conform click.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro