FOTO / A înjurat Poliţia și s-a trezit cu oamenii legii la ușă! Ce a urmat a devenit viral. Scandalos sau nu?

+3 click pentru
galerie

Mașini de poliție © captură video Youtube

O tânără din Brăila a avut parte de șocul vieții ei. După ce le-a adresat oamenilor legii injurii pe Facebook, prin intermediul unui comentariu, polițiștii i-au ajuns direct la ușă, iar ce a urmat a devenit viral. 

Dana Dănuța S. a fost șocată când s-a trezit cu oamenii legii, la ușă. Totul s-a întâmplat din cauza unui comentariu în care tânăra le-a adresat injurii polițiștilor, făcut în cadrul unei postări de pe Facebook în care se vorbea despre un taximetrist amendat pentru tulburarea liniștii publice. 

Imediat după ce a comentat la postarea respectivă, Dana S. nu s-ar fi gândit niciodată că se va trezi cu organele de poliție la ușă, însă mare i-a fost mirarea atunci când acest lucru s-a întâmplat și s-a ales cu un proces verbal, cu o amendă de 500 de lei!

„Am comentat la E. Ionuț, taximetristul care a pătit ce a pătit cu poliția, iar poliția a venit acasă la mine și mi-a dat citație să mă prezint la secție pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus părerea mea vis-a-vis de poliție. Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliția Română. Le-am spus: eu lucrez ca șofer de TIR și nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic și iau pentru asta?”, a declarat pentru Jurnalul de Brăila, Spiridon Dana Dănuta. 

Ce părere aveți de această întâmplare?

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro