FOTO / A muncit pe rupte şi îşi vede visul împlinit. Lino Golden a dat lovitura cu un bolid de lux, cumpărat din banii lui

+5 click pentru
galerie

Lino Golden şi-a achiziţionat un bolid de lux © Instagram

Lino Golden îşi trăieşte visul. După ce a muncit pe rupte şi a pus ban pe ban, artistul şi-a făcut singur un cadou de Crăciun pe care a cheltuit aproximativ 100.000 de euro. Şi-a achiziţionat un bolid de lux şi este mândru că a făcut-o pe cont propriu. 

Lino Golden şi-a împărtăşit bucuria pe contul personal de Instagram, iar admiratorii l-au felicitat imediat. Artistul s-a fotografiat în faţa bolidului şi a postat imediat imaginea, însoţită de un mesaj pe măsură. "Este prima mea maşină cumpărată din banii munciţi de mine. Dumnezeu e minunat! Visurile devin realitate", a mărturisit Lino Golden. 

Artistul a dat deja câteva ture cu bolidul prin Capitală şi i-a "cedat" volanul şi lui Dorian Popa, dar şi mamei sale, Doina Cârstea, care a condus mândră, achiziţia fiului ei. De asemenea, iubita lui, Andra Ghinea, s-a bucurat de o plimbare în bolidul de lux. 

"Felicitări! Unii nu au nici măcar pe jumătate! Să fii întotdeauna mulţumit cu ceea ce ai! Fericirea constă în lucruri mărunte!" şi "Felicitări! E super maşina", sunt doar două dintre numeroasele comentarii primite de Lino Golden, de la fani. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro