FOTO / A retras actele de divorţ şi a fugit alături de noul iubit peste hotare! Brigitte Sfăt: "Un nou început"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt © Instagram

Brigitte Sfăt surprinde din nou! La doar câteva zile după ce a retras actele de divorţ, lasându-l pe Ilie Năstase să ia iniţiativa, bruneta a plecat peste hotare, dar nu singură! Este însoţită de noul iubit şi fiica ei, Sara.

Brigitte, încă Năstase, petrece de zor alături de iubitul ei, în Dubai, acolo unde au plecat în urmă cu câteva zile. Vedeta a făcut public faptul că este însoţită de iubit abia acum câteva ore, când a postat două fotografii în care apare şi el, dar fără ca oamenii să îşi dea seama despre cine este vorba.

"Un nou început! Noi. Sara. Prima zi de şcoală. Dubai. Timp pentru familie", sunt câteva dintre cuvintele scrise de Brigitte Sfăt în dreptul imaginilor cu iubitul şi fiica ei. într-una dintre fotografii apare piciorul drept al brunetei, piciorul stâng al iubitului ei, iar în faţa lor este Sara, care se bucură de apa din piscină. 

Brigitte Sfăt merge în locurile în care Ilie Năstase are interdicţie

La începutul anilor 1980, Ilie Năstase l-a jignit pe șeicul Emiratelor Arabe, cel mai puternic om din stat. Pentru a părăsi țara, a fost nevoit să-i trimită o scrisoare în care să-și ceară scuze, iar, de atunci, nu a mai pășit niciodată în Dubai.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro