FOTO / A slăbit enorm! Oana Roman i-a lăsat pe toţi cu gura căscată

+3 click pentru
galerie

FOTO / A slăbit enorm! Oana Roman i-a lăsat pe toţi cu gura căscată © Instagram

Oana Roman este de nerecunoscut! Vedeta şi-a uimit fanii, dupâ ce a postat mai multe imagini cu o rochie ce îi vine ca şi turnată pe noul corp.

Oana Roman a slăbit şi arată incredibil, imaginile vorbind de la sine. Recent, ea a postat pe contul său de Instagram mai multe poze îmbrăcată într-o rochie de-a dreptul fabuloasă. Apariţia vedetei este una elegantă, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată. 

Abonaţii şi fanii Oanei au râmas umiţi când au văzut pozele, felicitând-o pe vedeta pentru performanţa la care a ajuns, prin sutele de comentarii de la poze. 

Are propria colecţie de haine

În sfârşit şi-a îndeplinit visul! Oana Roman şi-a lansat propria linie de îmbrăcăminte, participând la o prezentare în propria creaţie. Transformarea Oanei Roman a fost în timp, însă cu paşi siguri, în prezent ea fiind din cea în ce mai tonifiată. Cu toate acestea, Oana nu se opreşte aici şi are de gând să mai dea jos câteva kilograme, pentru a ajunge la silueta dorită, considerându-se mai mult decât realizată pe anul ce urmează să se încheie. "M-a întrebat azi cineva ce mi-aș mai putea dori! Din afară pare că am totul! Am ceva realizări anul ăsta, dar nu am totul și pentru sufletul meu lipsesc multe! Viața mea nu e perfectă și probabil că nu există viață perfectă! Mereu lipsește ceva! Sunt recunoscătoare pentru tot! Asta contează! Chiar și răul are un scop, te face să apreciezi mai mult binele!", a povestit Oana.   

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro