FOTO / Acum este o adevărată bombă sexy, dar uite cum arăta în copilărie! O recunoști?

+3 click pentru
galerie

FOTO / Acum este o adevărată bombă sexy, dar uite cum arăta în copilărie! O recunoști? © Instagram

Simona Trașcă este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul autohton. De curând, blondina le-a satisfăcut fanilor o mare curiozitate și le-a dezvăluit cum arăta atunci când era mică!

Simona Trașcă face ce face și iar ajunge în atenția internauților. De această dată, nu formele sale voluptoase au fost cele care au atras atenția, ci o imagine emoționantă, de suflet.

Pandemia de coronavirus a făcut-o mai melancolică pe Simona Trașcă. Frumoasa blondină a deschis albumul cu amintiri prețioase și le-a făcut o surpriză de zile mari internauților, care sunt cu ochii pe ea la orice pas.

Bomba sexy le-a împărtășit admiratorilor de pe rețelele de socializare o fotografie din perioada copilăriei, iar aceștia au rămas profund impresionați. 

Recent, Simona Trașcă a postat la un InstaStory o imagine de când avea doar câțiva anișori. Cu părul scurt, îmbrăcată într-o rochiță superbă, celebra blondină a strâns imediat aprecieri din partea publicului, fiind o frumsețe de copil.

În imagine, Simona Trașcă are o expresie facială amuzantă, stând îmbufnată, lucru ce i-a cucerit și mai mult pe fani.

Simona Trașcă, semnal în plină pandemie

Ce ceva timp în urmă, Simona Trașcă a tras un semnal pe contul său de Facebook. Vedeta le-a transmis un mesaj fanilor, îndemnându-i să se roage, având în vedere situația dificilă cu care se confruntă omenirea.

”Dacă tot faceți tot felul de provocari ... poze bla bla ... vreau și eu să vă provoc la ceva...vă rog să vă setați alarma la ora 21:00 și să ne rugăm toți timp de 15 min ...să ne ierte Dumnezeu și Maica Domnului că am greșit toți și așa au îngăduit să ni se întâmple așa ceva...Pentru că Dumnezeu este bun și milostiv și poate face minuni dacă vrea🙏🙏🙏 suntem toți triști , e o perioada fff grea...mai facem uneori și haz de necaz că să mai treaca timpul, dar vă rog să facem și rugăciuni 🙏😘”, a scris Simona Trașcă, pe contul de Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro