FOTO / Adda împlineşte astăzi 28 de ani. Ce cadou le-a pregătit cântăreaţa fanilor, de ziua ei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Adda împlineşte astăzi 28 de ani. Ce cadou le-a pregătit cântăreaţa fanilor, de ziua ei © Instagram

Sărbătoare mare în familia Addei! Cântăreaţa împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 28 de ani. Cu această ocazie specială, vedeta le-a dat o veste mare fanilor!

Adda este în culmea fericirii. Frumoasa artistă a fost asaltată de urări de "La mulţi ani" încă de la primele ore ale dimineţii, fiind felicitată atât de apropiaţii săi, cât şi de admiratorii care o urmăresc pe reţelele de socializare. De ziua sa, cântăreaţa a primit o surpriză delicioasă: un tort cu două etaje, de ciocolată, ornat cu fructe şi prăjituri. La rândul ei, vedeta le-a oferit fanilor un cadou special.

Fanii Addei au fost extrem de încântaţi atunci când au aflat că Adda le pregăteşte o surpriză. Şi nu orice fel de surpriză, ci una muzicală. Potrivit spuselor sale, acest cadou se adresează în special fetelor şi se vor putea bucura de ea începând cu a doua parte a zilei.

"28 de ani fericiţi! ❤️ Am un cadou pentru fete, o să îl ascultaţi la ora 16:00 🎵", a scris Adda pe Instagram, în dreptul unor fotografii în care îşi ţinea bucuroasă tortul în braţe.

Fanii au asaltat imediat fotografiile, cu mii de like-uri şi comentarii. 

"La mulţi ani, Adda brigADDA! Să rămâi autentică, pasională. Eşti un om cu o inimă mare 😊 / La mulți ani Addutza! Te iubesc și îți doresc să rămâi mereu femeia puternică, ambițioasă și talentată care mi-a devenit idol încă din copilărie și care acum în adolescență mă motivează zilnic să lupt pentru visul meu! Te iubesc suflet frumos și îți doresc să fi mereu fericită alături de Alex și toți cei dragi vouă! Vă pup ♥️♥️♥️", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro