FOTO / Adela Popescu, îngrijorată înainte de a deveni mamă de doi: „Oare cum o să ne descurcăm?”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu însărcinată © Instagram

Adela Popescu mai are foarte puțin până când va deveni „mamă de doi”, așa cum îi place, deseori, să spună. Și, cum viața de mămică nu e deloc ușoară și cu atât mai puțin atunci când ai doi copii, vedeta a postat un articol pe blog, în care a povestit cum se simte și cum crede că vor decurge lucrurile, de acum încolo, cu o familie mai mare. 

Adela Popescu a povestit, pe blogul său personal, despre cum se simte să fie graviduță din nou și cum crede că se vor desfășura lucrurile, atunci când va veni pe lume băiețelul său. 

„De când sunt #mamădedoi mă gândesc, inevitabil, la tot felul de lucruri. Oare cum o să se împace? Oare cum o să ne descurcăm? Cum o să fie în vacanță? Cum va fi nașterea? 
 Da, nu vă mint, deși se presupune că acum ar trebui să am puțină „experiență”, tot mă gândesc cu o oarecare teamă la acel moment. Nu zic că am avut cea mai grea naștere, pentru că, Slavă Cerului!, nu am avut complicații, dar tot e ceva acolo, care mă apasă. 
 Mă liniștește însă să știu că îi am pe cei dragi alături: familia mea de 10”
a povestit, Adela Popescu, pe blog. 

„Așa cum ați văzut, de cele mai multe ori, fericirea mea vine de la un alt F – familia. Nu aș fi eu fără ei. În majoritatea cazurilor, ei sunt motivul meu de fericire. 
Nu mi-aș imagina viața altfel. Pentru mine este clar: fericirea este semnul clar al unei vieți depline”
a mai completat vedeta. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au împreună un băiețel, pe micul Alexandru, iar acum vedeta urmează să nască tot un băiețel. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro