FOTO / Adi Cristescu a făcut publică o imagine care îţi dă fiori: "Ce conţine acest sânge?"

+4 click pentru
galerie

Adi Cristescu © Facebook

Adi Cristescu a trăit un adevărat şoc în urmă cu câteva ore atunci când sora lui i-a arătat ce a găsit într-o banană. Imediat a făcut fotografii şi a postat pe reţelele de socializare pentru a le cere părerea prietenilor. 

Adi Cristescu se gândeşte că în interiorul bananei ar fi sânge şi are de gând să o ducă la analize pentru a desluşi acest mister. Este sau nu sânge în banane? Nu este primul caz de acest gen, motiv pentru care oamenii au reacţionat rapid.

Citeşte şi - Imaginea care a isterizat Internetul! Într-o banană s-au descoperit urme de sânge

"Fraţilor, ce se întâmplă? Şi sora mea a găsit ceva asemănător într-o banană. Sunt eu paranoic? Există vreo altă explicaţie decât cea că ‘cineva’ 🤨 injectează unele banane cu sânge? Şi dacă e aşa, de ce? Şi ce conţine acest sânge? Unde putem face o analiză acestei banane? Şi repede, până nu se alterează... Adică mâine, cumva. O desluşim? 🤷🏻‍♂️", a scris Adi Cristescu pe pagina lui.

"Nu este nimic injectat, este o ciupercă! / Am văzut un filmuleţ pe tema asta, cică le injectează cu sânge infectat cu diferite boli. / Cercetătorii spun că bananele sunt bune de mâncat tocmai atunci când încep să apăra petele maronii pe el / Nu ştiu ce să cred, şi eu am dat peste ceva asemănător", sunt câteva dintre comentariile oamenilor după ce au văzut postarea lui Adi Cristescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro