FOTO / Adio inhibiţii! Loredana Chivu, cu fundul la vedere pe Instagram

+3 click pentru
galerie

FOTO / Adio inhibiţii! Loredana Chivu, cu fundul la vedere pe Instagram © Instagram

Loredana Chivu ne-a obişnuit cu apariţiile ei tot mai indecente, însă acum, a exagerat mai mult ca niciodată! Blondina şi-a lăsat fundul la vedere şi a postat fotografia fără pic de jenă!

Loredana Chivu este o prezenţă excentrică de fiecare dată, iar asta este deja arhicunoscut. Blondina are nişte forme de invidiat şi nu ezită să arate asta cu fiecare ocazie, pozele de pe reţelele de socializare vorbind de la sine. Aşa a făcut şi de această dată, bărbaţii fiind înnebuniţi de felul în care Loredana s-a fotografiat.

Blondina apare cu spatele, într-un body negru, lăsându-şi fundul la vedere fără niciun fel de inhibiţie. Cât despre comentarii, ce să mai vorbim! Numai laude aduse la posteriorul Loredanei:„So lucky Girl / Îţi stă foarte bine”, câteva dintre reacţiile fanilor.

Câte operaţii are Loredana Chivu

Invitată la „Agenţia VIP”, de la Antena Stars, Loredana Chivu a spus în premieră câte operaţii estetice are. Focoasa blondină a început cu sânii, la prima intervenţie confruntându-se cu o infecţie. „Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa”, a explicat Loredana.

După ce a încheiat capitolul sâni, fosta asistentă tv a trecut la nas, continuând cu intervenţii la nivelul buzelor. „Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arată dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine.”, a continuat blondina.

De-a lungul timpului, vedeta a fost acuzată de faptul că şi-a operat posteriorul. Loredana neagă în totalitate acest lucru, suţinând că singurul lucru pe care l-a făcut pentru ca fundul ei să prindă contur, sunt doar nişte simple injecţii. „La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală.”, a încheiat fosta asistentă tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro