FOTO / Alina Eremia, ipostază incendiară, pe marginea piscinei. Cântăreaţa a făcut senzaţie pe Internet cu formele sale

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alina Eremia, ipostază incendiară, pe marginea piscinei. Cântăreaţa a făcut senzaţie pe Internet cu formele sale © Instagram

Nu obişnuieşte să-şi etaleze prea des formele, dar şi când o face... Alina Eremia a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor cu o fotografie recentă, realizată pe marginea piscinei, lăsându-i să-i admire în voie silueta de invidiat.

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. De curând, vedeta a reuşit să facă senzaţie printre internauţi, însă de data aceasta nu cu vocea sa inconfundabilă. Frumoasa artistă a demonstrat că este o femeie conştientă de atuurile sale şi poate fi şi lipsită de inhibiţii atunci când vrea. Şi ce şi-a mai încântat admiratorii cu această decizie...

Într-un costum de baie, animal print şi cu părul ud, lăsat în voie pe spate, Alina Eremia a sfidat vremea de afară şi a încins cu siguranţă imaginaţia masculilor care o urmăresc pe reţelele de socializare, ce i-au putut admira în special posteriorul.

"Când mă uit pe geam..", a scris Alina Eremia pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară, în special cea a bărbaţilor, care au apreciat fotografia cu mii de like-uri şi comentarii, exprimându-şi entuziasmul.

"Și eu aș da orice să văd pe geam asta :)) / Ce frumuseţe avem aici😍❤️ / Superbăăă❤️❤️❤️", sunt doar unele dintre comentariilor admiratorilor.

Care a fost primul tatuaj al Alinei Eremia

Alina Eremia este o mare fană a tatuajelor. Cântăreaţa le-a mărturisit admiratorilor ei că primul său tatuaj are o poveste specială, marcând un moment important din viaţa ei.

„Povestea primului tatuaj este corelată cu single-ul "A fost o nebunie". Toți trecem prin "ghearele" ei, uneori atingând fericirea, alteori sfârşind prin a fi răniți. Dar orice s-ar întâmpla, suntem optimişti, continuăm să riscăm pentru că noi suntem plămădiți din iubire. Este un reflex uman. "Love is infinite". Iubirea este infinită.", a povestit ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro