FOTO / Alina Sorescu, schimbare radicală de look. Fanilor nu le-a venit să creadă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alina Sorescu, schimbare radicală de look. Fanilor nu le-a venit să creadă © Instagram

Alina Sorescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta a demonstrat că este pusă pe fapte mari în 2020, optând pentru o schimbare spectaculoasă încă de la sfârșitul anului curent.

Alina Sorescu este o femeie împlinită. La frumoasa vârstă de 33 de ani, vedeta are o familie minunată și nici pe plan profesional nu stă mai rău, având o carieră la care mulți visează. Datorită talentului său, cântăreața a reușit să atragă simpatia oamenilor cu care de altfel ține o legătură strânsă pe rețelele de socializare. Recent, admiratorii săi au rămas uimiți de ce schimbare și-a făcut artista.

Fanii artistei sunt ținuți permanent la curent cu ce se mai întâmplă în viața sa. Astfel că, nu avea cum să nu le împărtășească și schimbarea pe care și-a făcut-o la nivelul părului. Alina Sorescu s-a înfățișat cu o culoare nouă, foarte diferită față de cea cu care ne-a obișnuit până acum. De data asta, vedeta a optat pentru argintiu și a lăsat deoparte nuanțele de blond. Mulți dintre admiratori s-au întrebat dacă nu cumva poartă de fapt o perucă, lucru confirmat ulterior de cântăreață.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for 2020 🎉 New me thanks to @belher.ro 👩🏻 Photo @mariusbaragan @studiobaragan Make-up @andramanea

A post shared by Alina Sorescu (@alina_sorescu_official) on

Reacția fanilor a apărut imediat ce Alina Sorescu a postat fotografiile cu noua sa înfățișare pe rețelele de socializare. Aceștia au felicitat-o pentru curajul său, deși au existat și câțiva răutăcioși care i-au criticat alegerea, chiar dacă a fost vorba doar despre o perucă.

„În sfârșit o schimbare și chiar în bine! Chiar dacă e o perucă, îți arată că o schimbare e binevenită. 😍😍😍 / Ce bine te prinde ❤️ / Te prinde bine culoarea😘😘😘😘 / Ce culoare faină ai la păr! Nici nu te-am recunoscut ☺️ / Nu ti-ar sta rau deloc”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor care o încurajează să-și coloreze diferit părul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro