FOTO / Ana Baniciu, apariţie incendiară. Bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele sale

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ana Baniciu, apariţie incendiară. Bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele sale © Instagram

Mama Natură nu s-a zgârcit deloc în ceea ce o priveşte pe Ana Baniciu. Pe cât este de talentată, pe atât este de frumoasă, iar formele ei perfect conturate reuşesc să încingă minţinile tuturor bărbaţilor. De curând, cântăreaţa a postat o fotografie cu care a înnebunit Internauţii.

Este cunoscut faptul că Ana Baniciu are o siluetă impecabilă. Trupul său stârneşte multă invidie în rândul femeilor, dar şi admiraţie, în acelaşi timp, din partea bărbaţilor. Cu gândul la vacanţă, frumoasa cântăreaţă le-a împărtăşit admiratorilor o fotografie realizată în vara anului trecut, afişându-se într-o ipostază de infarct.

Într-un costum de baie extrem de sexy, format din două piese, Ana Baniciu a atras cu siguranţă atenţia oamenilor de pe plaja în care s-a lăsat fotografiată.

"Vara lui 2019", a scris Ana Baniciu în dreptul fotografiei, postată pe contul său de Instagram.

După cum probabil v-aţi aşteptat, reacţia fanilor nu s-a lăsat aşteptată, oferindu-i cântăreţei mii de like-uri şi comentarii.

"Esti prea fierbinte pentru secolul asta 🤗♥️ ❤️ / foarte frumoasă și sexi, frumos corp, superb, pupici dulci🔥🔥🔥 / Crește temperatura! 💪🏻😘 / Cum să arăți așa bineeee?!👧🔥👑👑❤ / tare frumoasă și sexy 💋 🌹 ❤️ / Superbă Ana💋😘​", sunt doar unele dintre comentariilor fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro