FOTO / Ana, nu deveni o piţipoancă! Este frumoasă de pică, dar fosta concurentă de la MPFM îşi editează fotografiile în ultimul hal

+8 click pentru
galerie

Ana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" © Facebook

Ana este uan dintre cele mai frumose şi simpatice foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu". Chiar dacă tânăra a suferit în casa dragostei, aceasta a arătat că este o fată stăpână pe sine, care face faţă cu brio în diverse situaţii.

Ana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", este o frumuseţe de fată, iar fanii îi sunt alături mereu. Tot ei sunt cei care o muştruluiesc şi de fiecare dată când greşeşte, iar cazul următor nu face excepţie. Aşa cum spuneam, deşi este una dintre cele mai frumoase foste concurente, Ana îşi modifică foarte mult pozele în photoshop. Putem spune chiar că mai mult şi le strică decât să le înfrumuseţeze.

CITEŞTE ŞI: Bucurie pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Cei doi foşti concurenţi s-au împăcat!

În imaginile postate de Ana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", pe reţelele sociale se poate observa că tânăra foloseşte mult photoshop în zona feţei. Fanii sunt de părere că Ana este frumoasă aşa cum este ea, naturală sau cu puţin machiaj pe faţă, şi nu este nevoie de îmbuntăţiri în diverse programe de editat fotografii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro