FOTO / Anamaria Prodan, imagine de colecţie alături de Oana Roman. Cum arătau vedetele în urmă cu 14 ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anamaria Prodan, imagine de colecţie alături de Oana Roman. Cum arătau vedetele în urmă cu 14 ani © Instagram

Anamaria Prodan şi Oana Roman demonstrează că o prietenie adevărată trece şi prin foc. Vedetele sunt prietene de mult timp, lucru confirmat de imaginea de colecţie postată recent de sexy impresară pe conturile de socializare.

Oana Roman şi Anamaria Prodan sunt unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. Deşi au trecut mulţi ani de când s-au cunoscut pentru prima dată, cele două continuă să fie la fel de bune prietene şi să se susţină reciproc. De curând, celebra impresară a postat o fotografie cu ea şi prietena sa pe reţelele sociale, făcută acum 14 ani.

Deşi au trecut 14 ani de când au făcut fotografia, Oana Roman şi Anamaria Prodan au rămas neschimbate. Mereu cu zâmbetul pe buze, aşa cum ne-au obişnuit în toate apariţiile, cele două vedete îşi menţin aceeaşi frumuseţe. Singura schimbare care este vizibilă în imagine este părul, deoarece acum fie au adoptat o nouă culoare, fie l-au lăsat să crească mai mult.

"#amintiri💕 #prietenie #distracţie #viaţă", a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei cu ea şi Oana Roman, postată pe contul său de Instagram.

Răspunsul Oanei Roman nu a întârziat şi cu această ocazie i-a făcut o declaraţie de iubire prietenei sale, în semn de apreciere.

"Te iubesc ❤️❤️", a răspuns Oana Roman la fotografia de pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro