FOTO / Anca Serea, declaraţie de dragoste pentru soţul său, Adi Sînă. Cum arătau în urmă cu 7 ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anca Serea, declaraţie de dragoste pentru soţul său, Adi Sînă. Cum arătau în urmă cu 7 ani © Arhivă

Anca Serea şi Adi Sînă sunt apreciaţi de întreaga ţară pentru iubirea lor, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul din România. De curând, frumoasa brunetă i-a făcut soţului său o declaraţie emoţionantă de dragoste, cu această ocazie împărtăşindu-le fanilor o fotografie cu cei doi de acum 7 ani.

Adi Sînă şi Anca Serea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind la fel de îndrăgostiţi unul de celălalt, exact ca în prima zi în care s-au cunoscut. Cei doi au o familie minunată, locuind împreună cu cele şase minunăţii, copiii lor de care sunt extrem de ataşaţi. Recent, Anca Serea i-a făcut soţului său o declaraţie, în numele iubirii.

"Te iubesc, iubitule", i-a transmis Anca Serea soţului său.

Pe lângă cuvintele de dragoste, Anca Serea le-a arătat admiratorilor o imagine cu ea şi Adi Sînă, realizată în urmă cu 7 ani. În fotografie, cei doi luau cina în oraş şi erau nedezlipiţi unul de celălalt.

Ce planuri are Anca Serea pentru acest an

Anca Serea este o mamă împlinită. Toată dragostea şi atenţia ei este îndreptată către soţul şi copiii săi, fapt pentru care în 2020 îşi doreşte ca familia ei să fie sănătoasă.

"Îmi doresc să fim sănătoşi, îmi doresc sănătate şi înţelepciune şi linişte pentru toată lumea, pentru că, cu încă un copil este tot ca până acum, dar puțin mai greu și mult mai frumos.", a declarat Anca Serea, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro