FOTO / Anca Serea şi Adi Sînă, ipostază demnă de îndrăgostiţi: "Zi cu dragoste" Cum au fost fotografiaţi cei doi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anca Serea şi Adi Sînă, ipostază demnă de îndrăgostiţi: "Zi cu dragoste" Cum au fost fotografiaţi cei doi © Instagram

Dragostea pluteşte în aer pentru Anca Serea şi Adrian Sînă. De curând, cei doi soţi au plecat pentru o scurtă perioadă în München şi au petrecut clipe de neuitat împreună. Frumoasa brunetă a capturat câteva momente prin intermediul unor fotografii, atât cu superbele peisaje, dar şi cu faimosul cântăreţ.

Deşi sunt împreună de mai mulţi ani, Adrian Sînă şi superba lui soţie sunt la fel de îndrăgostiţi unul de celălalt, ca în ziua în care s-au cunoscut pentru prima oară. Părinţi pentru şase copii minunaţi, cele două vedete au avut câteva momente de relaxare, fiind plecaţi pentru o scurtă perioadă în München.

Anca Serea şi Adi Sînă au făcut senzaţie pe Internet, după ce au postat o fotografie emoţionantă cu aceştia pe reţelele de socializare, fiind surprinşi într-un cadru demn de îndrăgostiţi. În imagine, cântăreţul îşi ţine un braţ încolăcit în jurul taliei subţiri a soţiei sale, în timp cea superba brunetă ţine ridicat un picior în aer, ambii având un zâmbet înfloritor pe buze.

"Zi cu dragoste la Munchen 🍀!", a scris Anca Serea pe Instagram, în dreptul fotografiei cu ea şi soţul său.

Fanii au apreciat imediat fotografia, transmiţându-le în acelaşi timp şi diverse mesaje prin care îi felicitau pentru relaţia lor.

"Ce frumoşi sunteţi👍 / Doamneee arăți bestial! Zici că ai 18 ani! Sunteţi 2 frumoşi😋! / ❤️❤️❤️SUNTEŢI minunaţi vă pup 😚 / Vacanţă plăcută!❤️😘", sunt doar câteva dintre comentariilor admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro