FOTO / Anda Adam, apariție de infarct la marginea piscinei! Cântăreața și-a scos sânii la înaintare în cel mai sexy costum de baie. „Ești bună rău de tot”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam, apariție de infarct la marginea piscinei! Cântăreața și-a scos sânii la înaintare în cel mai sexy costum de baie. „Ești bună rău de tot” © Instagram

Anda Adam nu se lasă! Faimoasa cântăreață ne arată că „poate fata” cu fiecare ocazie. De această dată, artista și-a etalat bustul generos în cel mai obraznic decolteu, într-o locație la fel de incitantă.

Anda Adam, tu chiar vrei să-i înnebunești pe toți? Dacă nu ai ști că are 40 de ani, cu siguranță nu i-ai da mai mult de 20! Dovadă sunt aparițiile sale sexy prin care reușește să încingă imaginația tuturor bărbaților, fie la evenimente, fie în mediul virtual.

Chiar dacă a devenit mamă, Anda Adam le dă clasă multor puștoaice prin fizicul său de invidiat. Vedeta „rupe” sala în două, iar acum, în timpul pandemiei de coronavirus, artista continuă să „muncească” pentru trupul ei, făcând exerciții pentru a se menține într-o formă de zile mari.

De curând, Anda Adam a reușit să urce temperaturile în termometre printr-o ipostază de senzație. Frumoasa vedetă a îmbrăcat cel mai provocator costum de baie pe care l-a găsit în dulap și s-a fotografiat pe marginea piscinei.

Lucrul care le-a atras în mod deosebit atenția admiratorilor de pe Instagram au fost sânii Andei, scoși la înaintare într-un decolteu apetisant.

„Esti bună rău de tot 😘😘😘 / Wow, splendidă / Frumusețe😍 / Dragă, ești frumoasă și arăți minunat 👍❤️”, sunt unele dintre comentariile internauților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro