FOTO / Anda Adam, decolteu de infarct. Cântăreaţa a încins Internetul cu formele sale voluptoase

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam, decolteu de infarct. Cântăreaţa a încins Internetul cu formele sale voluptoase © Instagram

Poate fata! Şi încă cum... Cu fiecare apariţie, Anda Adam încinge imaginaţia oricărui bărbat. Vedeta a demonstrat de mai multe ori că poate renunţa la inhibiţii, oferindu-le masculilor privelişti de vis. De curând, frumoasa cântăreaţa s-a lăsat fotografiată într-o ipostază fierbinte, având un decolteu adânc şi extrem de provocator.

Anda Adam este o femeie asumată şi conştientă de frumuseţea pe care o deţine. Vedeta ştie să îşi pună în valoare toate atuurile, atât în ceea ce priveşte personalitatea, cât şi aspectul fizic. Artista a recunoscut că a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor pentru unele modificări, ce mai recentă fiind realizată la nivelul nasului. Mulţumită de rezultatul operaţiilor estetice, îndrăgita cântăreaţă îi încântă pe bărbaţi cu formele sale voluptoase, indiferent de apariţie.

Îmbrăcată într-un top de un roz neon, căruia i-a asortat un machiaj la fel de excentric, Anda Adam a reuşit să facă senzaţie printre internauţi. Bustul generos al vedetei aproape că îi iese din cupele sutienului, lucru care i-a încântat la culme pe aceştia. Frumoasa blondină le-a împărtăşit fanilor fotografia pe contul său de Instagram, imaginea făcând parte din noul său videoclip.

Anda Adam, despre a doua sarcină

Deşi Anda Adam avea de gând să mai facă fetiţei sale un frăţior sau o surioară, se pare că planurile s-au schimbat pe parcurs. Vedeta a povestit că este foarte ocupată pe plan profesional, iar din acest motiv, micuţa Evelin va trebui să mai aştepte.

„Nu, pot să vă spun sută la sută că nu e în plan anul acesta, pentru că am o listă de vreo 20 de lucruri prioritare și ar fi practic imposibil să mă apuc de făcut copii. Nu, dacă o să mă vedeți cu burtă, înseamnă că am mâncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sunt însărcinată, exclus”, a declarat cântăreaţa pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro