FOTO / Anda Adam, goală în așternuturi! Cântăreața s-a afișat în cea mai fierbinte ipostază, fără niciun strop de machiaj

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam, goală în așternuturi! Cântăreața s-a afișat în cea mai fierbinte ipostază, fără niciun strop de machiaj © Instagram

Anda Adam nu pare că intenționează să se cumințească deloc. După ce le-a încins imaginația tuturor bărbaților într-o apariție de infarct pe maginea piscinei, cântăreața s-a afișat acum goală în așternuturi!

Anda Adam poate... nu degeaba a scos hit-ul „poate fata”. Cântăreața demonstrează acest lucru cu fiecare apariție, fie că este vorba de evenimente sau de mediul virtual.

De-a lungul timpului, fanii au putut observa cum Anda trage din greu de fiare la sală, totul pentru a avea un corp demențial. Munca sa nu a rămas nerăsplătită, căci rezultatele se văd cu ochiul liber... de la mare depărtare.

De curând, Anda Adam i-a înnebunit pe toți scoțându-și sânii la înaintare în cel mai obraznic decolteu. Acum, vedeta a revenit în forță și a renunțat de tot la sutien și la inhibiții totodată!

Cântăreața a postat un filmuleț la InstaStory, prilej cu care fanii au putut să o admire încă de la primele ore ale zilei. 

Faptul că artista nu era machiată nu a fost un lucru surprinzător, căci arată la fel de bine și cu și fără produse cosmetice. Sânii săi au fost cei care au atras atenția, deoarece Anda Adam era goală!

Din păcate însă, admiratorii de pe Instagram nu i-au putut admira bustul în toată splendoarea lui, căci artista a avut grijă să se acopere cu lenjeria, atunci când sânii săi obraznici erau la un pas să-i iasă din așternuturi.

„Neața...”, a scris Anda Adam în dreptul imaginilor de senzație.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro