FOTO / Anda Adam, imagini înainte de operaţie: "Am emoţii..."

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam, imagini înainte de operaţie: "Am emoţii..." © Instagram

Deşi are o frumuseţe răpitoare, Anda Adam a decis de curând să-şi facă o intervenţie estetică. Vedeta le-a dezvăluit recent fanilor că doreşte să îşi opereze nasul şi cu această ocazie le-a trimis şi un mesaj.

Anda Adam trăieşte o viaţă de vis. Deşi mulţi dintre noi am considerat până acum că artista are ce îşi doreşte, ţinând cont de faptul că are o familie extrem de frumoasă şi o carieră de succes, se pare că vedeta a hotărât că mai există loc de schimbări. Astfel, fanii acesteia au fost surprinşi atunci când au fost anunţaţi că idolul lui îşi va face o nouă operaţie estetică, de data asta la nivelul nasului.

"Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile! Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin! (...) O să revin cu poze după operaţie", a scris de curând Anda pe reţeaua de socializare.

Cum se simte Anda Adam înainte de operaţie

Astăzi, a venit clipa cea mare, iar Anda este mai pregătită ca oricând să intre în operaţie şi să îşi vadă visul împlinit, acela de a-şi corecta deviaţia de sept. Cântăreaţa a postat câteva fotografii pe reţelele sociale prin care le transmitea admiratorilor cât este de emoţionată.

"Am emoţii...", a scris Anda Adam pe contul său de Instagram.

După câteva momente, vedeta şi-a liniştit fanii cu faptul că se simte pregătită.

"Gata de intrat în operaţie!", a mai scris Anda pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro