FOTO / Andrada e istorie! Ea este noua iubită a lui Valentin de la MPFM

+4 click pentru
galerie

Valentin de la MPFM şi noua iubită © Facebook

Valentin şi Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu" au trăit o poveste de dragoste frumoasă şi care părea că va fi pe vecie. Deşi la început puţini le dădeau şanse, cei doi au ţinut să arate că iubirea lor este indestructibilă. Şi aşa a fost, până de curând. Valentin şi Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu" au decis să-şi spună adio şi fiecare să o ia pe drumuri separate.

Valentin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", şi-a găsit imediat fericirea în braţele altei femei. Se pare că între cei doi lucrurile sunt destul de serioase, mai ales că chiar Valentin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a fost cel care şi-a făcut publică noua relaţia. Valentin a postat două fotografii cu noua sa iubită, o femeie foarte frumoasă de altfel. Blondă, subţirică şi îndrăgostită, parcă, până peste cap de Valentin, dacă ar fi să analizăm bine imaginile. Cei doi se sărută şi par foarte fericiţi unul în braţele celuilalt.

CITEŞTE ŞI: Valentin de la MPFM, acuzat că s-a certat cu unul dintre foştii concurenţi. "M-ai trădat!"

Fanii au reacţionat imediat şi au ţinut să-l întrebe pe Valentin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", dacă într-adevăr nu mai este cu Andrada. Valentin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a răspuns într-un fel destul de ironic despre despărţirea de fosta concurentă de la MPFM.

"Ea a spus că se mută pe lună în 2020 şi eu nu am fost de acord", a fost răspunsul ironic al lui Valentin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", la întrebarea fanilor cu privire la Andrada. De asemenea, Bebe, fostul concurent de la MPFM, a ţinut să intervină şi el şi să le răspundă fanilor care întrebau cu insistenţă dacă Valentin şi Andrada mai sunt împreună.

"Serios acum,dacă vedeți omu' lângă altă femeie și mai ales sărutându-se, nu este logic că nu mai este cu Ada? Ce contează ce a fost și cum a fost sau cum este ea, dacă ei au ajuns să nu mai fie un "întreg". Dacă tot apreciați un om, apreciaţi-l așa cum este indiferent de deciziile pe care le ia el, părerea mea", a spus Bebe, fostul concurent de la MPFM.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro