FOTO / Andreea Bălan, declarație de dragoste în lacrimi, pentru George Burcea: „V-am zis vreodată public cât de minunat este soțul meu?”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Bălan, declarație de dragoste în lacrimi, pentru George Burcea: „V-am zis vreodată public cât de minunat este soțul meu?” © captură video Youtube

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar cumpăna prin care a trecut frumoasa vedetă pe patul de spital, imediat după ce a devenit mamă pentru a doua oară a schimbat-o extrem de mult.

Andreea Bălan își iubește și mai mult viața, familia și soțul și nu s-a temut să-i arate acest lucru în mod public, lui George Burcea. 

În noul său vlog, Andreea Bălan a povestit cum s-a simțit George Burcea în momentul în car a văzut că medicii se luptă pentru a o ține în viață. Cu lacrimi în ochi, frumoasa artistă i-a făcut soțului său cea mai emoționantă declarație de dragoste. 

„Ella seamănă cu mine, Clara seamănă cu tine.  V-am zis vreodată public cât de minunat este soțul meu? Soțul meu este minunat. Îmi vine să plâng pentru că de-abia acasă am aflat cât de greu i-a fost lui. Acasă, când am scăpat de toate medicamentele mi-am dat seama că ceea ce spune este real și greu. 
Mi-a zis doamna doctor că a venit la terapie intensivă și mi-a zis că am un soț extraordinar și că nu a putut să mă pupe și mi-a pupat piciorușul...”
a povestit Andreea Bălan, în noul său vlog. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro