FOTO / Andreea Bănică, mesaj emoționant adresat mamei sale. Vedeta a rămas orfană de la o vârstă fragedă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Bănică, mesaj emoționant adresat mamei sale. Vedeta a rămas orfană de la o vârstă fragedă © arhiva

Dacă la televizor apare mereu cu zâmbetul pe buze și mereu fericită, Andreea Bănică ascunde, de fapt, o mare dramă. Cântăreața și-a pierdut ambii părinți într-un timp foarte scurt, atunci când abia trecuse peste vârsta de 20 de ani. În fiecare an, de 8 martie, vedeta reușește cu greu să-și stăpânească emoțiile când se gândește că nu are cui să-i mai ofere o floare și o îmbrățișare. 

Andreea Bănică apare mereu în fața oamenilor optimistă și fericită de fiecare dată, însă ascunde o poveste demnă de o carte. Vedeta și-a pierdut atât mama, cât și tatăl, într-un interval de timp foarte scurt, atunci când abia trecuse peste vârsta de 20 de ani. 

Cântăreața este mereu cu gândul la cei care i-au dat viață și regretă că aceștia nu au apucat să-și cunoască nepoții și le arate cât este de fericită cu familia ei. Cântăreața reușește cu greu să treacă peste ziua de 8 martie, atunci când ar fi trebuit să meargă la mama ei și să-i spună cât de mult o iubește și să-i mulțumească pentru tot ce face pentru ea. 

Andreea Bănică a postat astăzi un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare care a însoțit o fotografie cu cea care i-a dat viață. 

”MAMA! 8 Martie amintirea vie a tuturor florilor pe care ți le aduceam în dar. Sentimentul acela îl am și azi în disperarea mea de a găsi toate florile din lume pentru tine. Cutreieram parcurile, aleile cu flori, pomii și copacii care înfloreau cu gândul că sigur voi gasi o crenguță pentru tine. Chiar și grădinile oamenilor le calcam tot pentru tine 🙈 Mama, lipsa oricarei griji!
Iubiți-vă și prețuiți-vă mamele în fiecare zi ca și cand ar fi ultima.
Ea, a fost MAMA mea !”
, a fost mesajul emoționant al cântreței. 

Fanii au luat cu asalat postarea, iar în doar câteva minute imaginea a reușit să strângă mii de aprecieri

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro