FOTO / Andreea Bănică şi soţul, mai îndrăgostiţi ca oricând. Cum s-au fotografiat cei doi, în vacanţa de lux

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Bănică şi soţul, mai îndrăgostiţi ca oricând. Cum s-au fotografiat cei doi, în vacanţa de lux © Instagram

Andreea Bănică este toată numai un zâmbet, de când a plecat alături de soţul ei în vacanţa mult dorită. Cântăreaţa şi partenerul său de viaţă le-au împărtăşit fanilor o fotografie de senzaţie cu cei doi, în care se afişează într-un cadru extrem de romantic, demn de îndrăgostiţi.

Andreea Bănică se află de câteva zile într-o destinaţie de lux. Ea şi soţul ei au hotărât să ia o pauză de la activităţile zilnice şi au plecat doar ei, fără copii, în Maldive, pentru a petrece clipe de neuitat. Dragostea pluteşte în aer pentru cei doi, dovadă fiind cadrul romantic în care au fost fotografiaţi.

De curând, artista şi-a bucurat fanii cu o imagine superbă, protagonişti fiind ea şi soţul ei, Lucian. În fotografie, frumoasa cântăreaţă îi ţine cu tandreţe mâna pe chip partenerului său de viaţă, în timp ce acesta are petrecut un braţ în jurul taliei sale de invidiat.

Cu acest prilej, vedeta i-a făcut o declaraţie de iubire emoţionantă soţului ei, iar fanii au fost vizibili impresionaţi.

"Nu l-aş da pe 100 de musculoşi 🤣🙈", a scris Andreea Bănică în dreptul fotografiei, postată pe contul său de Instagram.

În doar câteva clipe, a curs cu mii de like-uri şi comentarii din partea admiratorilor, care i-au felicitat pentru relaţia lor.

"Ce frumoşi sunteţi!❤️ ce frumos a rezistat dragostea voastră atâţia zeci de ani... / 2 oameni frumoși 👏👏👏👏👏o familie drăguță!! / Sunteţi minunaţi ❤️❤️❤️", sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro