FOTO / Andreea Marin, cu ochii în lacrimi, în prima zi de școală a Violetei: „Drum bun pe o nouă cărare!”

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © Instagram

Viața de părinte nu este tocmai ușoară și mai ales atunci când ești un părinte singur. Andreea Marin este un adevărat reper de forță și ambiție și un model pentru fiecare femeie în parte. Astăzi, la reînceperea anului școlar, vedeta a avut din nou emoții, pentru că fiica sa a pășit iarăși în curtea școlii. 

La reînceperea anului școlar, Andreea Marin a postat o fotografie emoționantă cu ea, din copilărie, iar alături, un mesaj cu un puternic impact emoțional: „Creează”, ceea ce face trimitere la drumul pe care trebuie să-l construiască ea, acum, pentru fetița sa, la fel cum tatăl său l-a construit pe-al ei, la momentul respectiv. „Întotdeauna, în prima zi după vacanță mă simt ca... la primul pas. Atunci, mână tatei mă ghida pe un nou drum. Acum, trebuie să-l creez eu însămi. Un nou început depinde doar de imaginația, voința și efortul nostru. Să-l creionăm, așadar! Drum bun pe o nouă cărare!” au fost cuvintele emoționante ale Andreei Marin, din dreptul postării. 

Andreea Marin este o mămică singură, dar care se descurcă de minune. Vedeta a ținut mereu să-și ferească fetița de ochii curioșilor, pentru că viața unei persoane publice nu este deloc ușoară. Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia, au o frumoasă relaţie de iubire încă din primăvara anului trecut, iar de atunci vedeta se simte mai fericită şi mai împlinită ca niciodată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro