FOTO / Andreea Marin, îndurerată de moartea lui Cristian Ţopescu: "Pe cât de mare şi minunat, pe atât de modest"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin şi Cristian Ţopescu © Facebook

Andreea Marin este îndurerată de moartea lui Cristian Ţopescu. Fostul comentator sportiv a reprezentat pentru ea un adevărat sprijin încă de la debutul ei în televiziune. Acum poate doar să îi mulţumească şi să ţină cont în continuare de sfaturile lui. 

Citeşte şi - EXCLUSIV / Prietena lui Cristian Ţopescu, declaraţii sfâşietoare! Adevărul despre jurnalist!

Andreea Marin a postat un mesaj sfâşietor pe reţelele de socializare în care a povestit cât de mult a ajutat-o Cristian Ţopescu în cariera sa. I-a dat încredere şi i-a oferit o lecţie importantă: întotdeauna să se documenteze din respect pentru ea însăşi. 

Citeşte şi - De ce a murit Cristian Țopescu. Cauza oficială anunțată de medici

"Omul de-a cărui voce m-am îndrăgostit înainte să-i cunosc chipul, atunci când eram copil. Vocea cu har ce îţi spunea o poveste înainte de orice competiţie sportivă televizată, doar câteva vorbe şi erau de ajuns să te simti acolo, peste mări şi ţări, alături de sportivii noştri ce luptau pentru încă un titlu. Timbrul acela ce-ţi transmitea emoţie, dar şi informaţie bine documentată, gandită, semn ca în spatele vocii era un om ce nu făcea lucrurile la întâmplare, ce-ţi acordă respect, pentru că tu îl asculţi, ca telespectator. La vremea aceea, nici nu ştiam ce înseamna cu adevărat televiziunea, nici gând să visez pe atunci că voi avea şansa să lucrez si să am eu însămi, peste ani, o voce, cu atât mai puţin mi-am putut imagina ca primul om de la centru ce-mi va oferi onoarea de a prezenta un format alături de el va fi chiar El: Cristian Ţopescu. Mi-a dat încredere când eram doar la început de drum, m-a învătat ce înseamnă să te documentezi atent, cu respect pentru tine, pentru meseria ta şi pentru cei ce îţi ofera din timpul lor să te privească, să te asculte. Ultima noastră întâlnire, surprinsă în fotografie, a fost totodată şi ultima îmbrăţisare, cu mult drag, a unui om, pe cât de mare şi minunat, pe atât de modest. Mulţumesc, drum bun printre stele!", a scris Andreea Marin. 

Citeşte şi - Cine a fost alături de Cristian Țopescu, în clipa în care a murit

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro