FOTO / Andreea Marin s-a afişat la un eveniment cu cea mai de preţ moştenire: ”M-am simțit minunat sa o port“

+2 click pentru
galerie

Andreea Marin s-a afişat la un eveniment cu cea mai de preţ moştenire © Arhiva

Andreea Marin este una dintre vedetele pentru care familia, liniştea, dar şi lucrurile de suflet contează cel mai mult.

Vedeta îşi permite să poarte orice îşi doreşte. Asta şi pentru faptul că silueta Andreei este una de vis, dar şi pentru că banii nu sunt o problemă.

Chiar şi aşa, "Zâna Surpizelor" trăieşte simplu şi frumos şi aşa o educă şi pe Violeta, fetiţa pe care o are din relaţia cu Ştefan Bănică Jr.

Andreea Marin ţine foarte mult la obiectele de suflet, care îi amintesc de cele mai dragi persoane din viaţa ei. Printre obiectele păstrate cu sfinţenie, dar şi purtate cu mare drag, se numără şi o poşetă, moştenire de la mama ei.

Recent, în cadrul unui eveniment, Andreea Marin a purtat o rochie extrem de elegantă, bijuterii pe măsură, dar cel mai important obiect a fost geanta mamei sale.

Vedeta s-a fotografiat, apoi a urcat imaginea şi pe contul său de Instagram, acolo unde a avut şi un mesaj de transmis.

"O seara de neuitat. Și un secret tăinuit în geanta vintage moștenită de la mama... M-am simțit minunat sa o port", a fost mesajul vedetei pe care l-a postat în dreptul fotografiei.

Nu este prima dată când vedeta se afişează cu aceeaşi geantă, deşi posedă astfel de accesorii care valorează mii de euro.

Vedeta este un monument al eleganţei cu fiecare apariţie pe care o are, însă atunci când poartă ceva ce îi aduce aminte de cea care i-a dat viaţa, Andreea Marin pur şi simplu radiază, însă în sufletul ei există şi urme ale tristeţii.

Se pare că şi de data aceasta, Andreea Marin a avut o apariţie pe placul internauţilor, căci fotografia a adunat mii de like-uri şi sute de comentarii pozitive.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro