FOTO / Andreea Marin și-a amuzat copios fanii, după ce a publicat o imagine la care nimeni nu se aștepta: Sforăie de mișcă patul”

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © Instagram

Toată lumea știe că Andreea Marin este o femeie extrem de iubitoare cu oamenii, dar și cu animalele, căci fosta „Zână” a Surprizelor are acasă doi căței, la care ține extrem de mult. 

Andreea Marin are doi câini pe care îi iubește foarte mult și păe care îi tratează ca pe doi copilași: se joacă împreună, îi hrănește corespunzător și chair îi lasă să se tolănească în patul ei, pentru a trage un pui de somn. 

Andreea Marin le-a prezentat-o fanilor săi pe cățelușa cu care își împarte și viașa, dar și patul! Este vorba despre simpatica Lady, căci așa o cheamă, o micuță foarte drăgălașă, pe care a fotografiat-o rapid Andreea Marin și a postat imaginea pe Instagram. Fanii ei s-au amuzat copios atunci când au văzut ce descriere a ales vedeta, pentru fotografia postată. 

„Lady, cumințenia întruchipată. Are numai un "defect" - sforăie de mișcă patul” a scris Andreea Marin, în dreptul imaginii. Desigur, acest lucru a stârnit amuzamentul copios al fanilor, care s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro