FOTO / Andreea Perju, mesaj emoționant pentru soțul ei: „M-a susținut și m-a vrut”

+3 click pentru
galerie

Andreea Perju și soțul său © Instagram

Andreea Perju este o mămică cu normă întreagă, o femeie de afaceri de succes, dar și o persoană foarte puternică, ce a reușit să depășească toate greutățile vieții. 

Cu toate acestea, blondina nu a fost singură în toată călătoria vieții sale, căci soțul ei i-a fost alături la primul pas. Andreea Perju a postat o fotografie extrem de emoționantă cu ea și soțul său, pe Instagram, alături de un mesaj foarte frumos, plin de mulțumire și recunoștință la adresa acestuia. 

„EL. Pentru că și atunci când nici măcar eu nu mă mai suportam, el m-a iubit, m-a susținut și m-a vrut. Relațiile nu sunt nici pe departe perfecte iar ele devin trainice după mai multe episoade grele. ❤️ Lecția noastră” a scris Andreea Perju, în dreptul fotografiei. 

Despre copilăria fiicelor sale, Andreea Perju se declară mulțumită și susține că acestea trebuie să se bucure de tot ce le oferă această perioadă, chiar dacă implică lovituri, boacăne și alte lucruri specifice la copii. Mai mult, despre una dintre fiicele sale, Andreea Perju a povestit, în urmă cu puțin timp, că s-a ales cu o rană serioasă la picior, ce a necesitat punerea acestuia în ghips.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro