FOTO / Andreea Popescu, totul despre drama care i-a marcat viața: „Doamne, mai lasă-l o zi, să-i spun că îl iubesc!”

+3 click pentru
galerie

Andreea Popescu © captură video Youtube

Andreea Popescu este o femeie extre de credincioasp și își dorește ca și micuțul Ioachim să învețe ce înseamnă Dumnezeu. Tocmai de aceea, vedeta îl duce pe fiul său foarte des la biserică și știe exact ce trebuie să facă, pentru ca acesta să crească liniștit și ferit de cele rele. 

Andreea Popescu s-a apropiat de credință în urmă cu ceva timp, atunci când tatăl său a murit. Într-un interviu, fosta dansatoare a Deliei a povestit totul despre „pactul” pe care l-a făcut cu Dumnezeu, dar și cum a ajuns să fie un om atât de credincios. 

„Nu am avut informație. Mama nu m-a dus niciodată la împărtășit, nu m-a dus niciodată la biserică atunci când eram mică, am crescut îndepărtată de biserică, iar acum, mi se pare grav acest lucru. Am tânjit după dragostea de Hristos, de bisericp, dar nu știam. Era așa o neîmplinire sufletească, până m-am reîntors la Hristos și s-au așezat, așa... a spus fosta dansatoare a Deliei. 

Atunci când tatăl Andreei Popescu a murit, a făcut-o pe aceasta să-și pună întrebări și a înțeles cât de mult ne iubește Dumnezeu.

 „Când tata era în comă și doctorii spuneau că nu mai are nicio șansă să se trezească. Era la Terapie Intensivă și am zis: Doamne, mai lasă-l o zi, să-i spun că îl iubesc și toată viața mea o să ți-o dedic Ție.  Mi l-a dat Dumnezeu patru zile” a povestit Andreea Popescu, în interviu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro