FOTO / Anna Lesko, fotografie incendiară. Posteriorul divei nu a mai încăput în slipul minuscul

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anna Lesko, fotografie incendiară. Posteriorul divei nu a mai încăput în slipul minuscul © Instagram

Anna Lesko a întrecut orice imaginaţie. De curând, cântăreaţa a încins minţile tuturor bărbaţilor cu o imagine de-a dreptul incendiară. Vedeta şi-a fotografiat posteriorul, dezgolit o bună parte, semn că slipul nu a mai reuşit să facă faţă, la propriu, formelor voluptoase ale divei.

Anna Lesko a plecat de câteva zile într-o vacanţă exotică alături de fiul său. Vedeta a ales ca să-şi petreacă clipele de relaxare într-o destinaţie exclusivistă, pe cât de frumoasă, pe atât de scumpă. Cântăreaţa se află în Caraibe, lucru care se poate vedea în zecile de fotografii postate de artistă pe reţelele de socializare.

Nu este o noutate faptul că Anna Lesko este o femeie lipsită de inhibiţii. Cântăreaţa a demonstrat că nu refuză nicio provocare şi are şi nici nu are avea motive la cât de bine arată. Una dintre postările sale recente a lăsat însă pe toată lumea cu gura căscată. Diva şi-a fotografiat posteriorul aproape în toată splendoarea lui, deoarece slipul minuscul, de culoare roşie, nu a reuşit să-l acopere complet.

Anna Lesko a fotografiat goală pe marginea piscinei

Nu cu mult timp în urmă, vedeta le-a mai oferit internauţilor un pictorial de senzaţie. Acoperită doar de un voal transparent, Anna Lesko s-a lăsat fotografiată fără lenjerie intimă.

„E nevoie de curaj să te străduiești să ajungi în locuri unde nu ai mai fost niciodată...să-ți testezi limitele...să rupi barierele. Și a venit ziua când riscul pe care ți l-ai asumat pentru a rămâne închis înăuntrul bobocului este mai dureros decât riscul pe care ți l-ai asumat pentru a înflori”, a scris Anna Lesko, în dreptul imaginii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro