FOTO / Anna Lesko, nici gând să se cuminţească. Vedeta s-a afişat fără lenjerie intimă, iar bărbaţii au fost înnebuniţi de formele ei voluptoase

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anna Lesko, nici gând să se cuminţească. Vedeta s-a afişat fără lenjerie intimă, iar bărbaţii au fost înnebuniţi de formele ei voluptoase © Instagram

Anna Lesko este pe atât de talentată, pe atât de frumoasă. Cântăreaţa a demonstrat de nenumărate ori că este lispită de orice formă de inhibiţii şi reuşeşte să încingă imaginaţia tuturor bărbaţilor cu ipostazele sale sexy în care se lasă fotografiată. Recent, aceasta a înnebunit masculii cu apariţia sa fără sutien.

Cu siguranţă, Anna Lesko nu este o femeie timidă. Cântăreaţa iubită de sute de fani le-a demonstrat acestora cât este de mulţumită de trupul ei. Şi chiar are cu ce să se mândrească! Pe lângă chipul de păpuşă, lipsit de imperfecţiuni, artista are un corp invidiat de orice femeie şi râvnit de orice bărbat. Cu picioarele sale lungi, un posterior bine lucrat şi nişte sâni perfect conturaţi, vedeta îşi etalează cu fiecare ocazie formele apetisante.

Artista îşi împarte cu succes timpul între familie şi carieră. Vedeta îşi ia în serios rolul de mămică, dar în acelaşi timp nu îşi neglijează nici admiratorii. Chiar dacă aceştia sunt obişnuiţi cu apariţiile sale incendiare, fanii cântăreţei au rămas din nou cu gura căscată. Anna Lesko a postat de curând nişte fotografii alb-negru, în care îşi etala formele, într-o ipostază extrem de sexy. În acelaşi timp, aceasta le-a transmis fanilor o urare pentru 2020.

"Dupa o noapte şi o dimineaţă pe drumuri, cu o avalanşă de emoţii în suflet de la public vesel şi voios, abia acum m-am trezit şi nu oricum, ci cu un dooooor de vacanţă🤦‍♀️ Bine ai venit 2020💥Vă trimit şi vouă un călduros La Mulţi Ani!", a scris Anna Lesko în dreptul fotografiilor în care nu avea sutien.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro