FOTO / Antonia a încins Internetul. Nu o să-ţi vină să crezi cum a urcat artista pe scenă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia a încins Internetul. Nu o să-ţi vină să crezi cum a urcat artista pe scenă © Instagram

Antonia este una dintre cele mai iubite cântăreţe autohtone. Pe cât este de talentată, pe atât este de frumoasă. Deşi se află de mulţi ani într-un cuplu cu Alex Velea, vedeta este râvnită de bărbaţii din întreaga ţară şi nu numai! Au şi de ce, pentru că prin fiecare apariţie sexy, artista reuşeşte să încingă minţile tuturor masculilor.

Cântăreaţa este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Antonia are o carieră de succes şi o familie minunată, formată din partenerul său de viaţă, celebrul artist Alex Velea, simpaticii lor băieţei şi superba sa fiică. Este bine cunoscut faptul că vedeta este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu un ten lipsit de imperfecţiuni şi un corp la fel de bine conturat, aceasta reuşeşte să înnebunească orice bărbat.

Recent, Antonia a postat o fotografie pe reţelele de socializare, în care se afişa într-o ţinută de infarct. Vedeta a demonstrat că este lipsită de inhibiţii şi a urcat pe scenă doar în sutien, în partea de sus. Piesa vestimentară roşie şi sclipitoare a atras imediat atenţia, astfel că aprecierile nu au mai încetat să apară. Fanii au asaltat imediat fotografia cu mii de like-uri şi sute de comentarii.

Antonia a trecut printr-o mare dramă în copilărie

În copilărie, Antonia nu a ştiut o lungă perioadă de timp că omul căruia îi spune "tată", Mihai Iacobescu, nu este de fapt părintele ei adevărat. Atunci când a aflat, vedeta a avut un real şoc.

"Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea", povestea mama Antoniei la „Acces Direct”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro