FOTO / Antonia, imaginea care a încins Internetul. Vedeta şi-a lăsat posteriorul la vedere, afară din pantaloni

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia, imaginea care a încins Internetul. Vedeta şi-a lăsat posteriorul la vedere, afară din pantaloni © Instagram

Of, Antonia... ce le faci? Cântăreaţa le-a oferit o imagine de zile mari tuturor bărbaţilor, etalându-şi fără urmă de ihibiţie posteriorul, scos din pantaloni. Iată cine a captat fotografia de senzaţie!

Antonia este o femeie frumoasă şi în acelaşi timp conştientă de atuurile sale. Aşadar, nu ratează nicio ocazie de a se pune în valoare. Ne-a obişnuit cu apariţiile sale sexy, fie pe scenă sau prin intermediul reţelelor de socializare, însă de această dată a reuşit să-i lase pe toţi cu gura căscată.

Aflată în baie şi îmbrăcată în echipament sportiv, cu o bustieră şi o pereche de pantaloni, artista şi-a admirat în oglindă rezultatul obţinut, din punct de vedere fizic, în ceea ce-i priveşte abdomenul, extrem de plat şi vizibil lucrat la sală. Ba mai mult, pentru a-i înnebuni şi mai tare pe bărbaţi, vedeta şi-a scos posteriorul la înaintare, fiind descoperit aproape pe jumătate şi a postat imaginea incendiară pe contul său de Instagram.

Antonia, drama din copilărie

Deşi o vedeţi mereu cum radiază de bucurie şi îi molipseşte pe cei din jurul său cu optimismul său, în viaţa Antoniei au existat şi momente mai delicate, pentru care s-a consumat foarte mult. În copilărie, vedeta a trecut printr-un episod foarte marcant. Artista a crescut în Statele Unite ale Americii alături de mama şi tatăl său vitreg. Cântăreţa a avut un real şoc când a aflat că partenerul de viaţă al mamei sale nu este tatăl ei biologic.

"Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea", a declarat Denise Iacobescu, mama Antoniei, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro