FOTO / Antonia, schimbare şocantă de look. Fanilor nu le-a venit să creadă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia, schimbare şocantă de look. Fanilor nu le-a venit să creadă © Instagram

Antonia a reuşit să-şi lase fanii cu gura căscată. De curând, cântăreaţa a ales să-şi facă o transformare de look spectaculoasă, una la care nu mulţi se aşteptau.

Nu este un secret faptul că Antonia este o femeie lipsită de inhibiţii. De-a lungul timpului, artista şi-a bucurat fanii cu apariţiile sale extrem de sexy, fie în pictoriale, fie pe scenă. Cântăreaţa a demonstrat că nu refuză nicio provocare nici de această dată şi a apelat la o schimbare uimitoare de look.

Recent, Antonia le-a împărtăşit admiratorilor săi de pe reţelele de socializare câteva imagini surprinzătoare. Dacă până acum frumoasa artistă ne-a obişnuit cu părul său lung şi drept, de data aceasta, iubita lui Alex Velea s-a afişat cu un păr mult mai scurt, până la nivelul umerilor.

Antonia, episod marcant din copilărie

În copilărie, Antonia a crescut în Statele Unite ale Americii alături de mama şi tatăl său vitreg. Vedeta a aflat destul de târziu că partenerul de viaţă al mamei sale nu este tatăl ei biologic, lucru care a marcat-o o lungă perioadă de timp.

"Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea", a declarat Denise Iacobescu, mama Antoniei, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro