FOTO / Antonia și-a înnebunit fanii! A „împrumutat” stilul Rihannei și s-a afișat super hot la un concert

+4 click pentru
galerie

Antonia © Instagram

Nu mică ne este mirarea când vedem că fotografiile Antoniei adună sute de like-uri, în doar câteva ore. Frumoasa artistă știe ce să le ofere fanilor săi, astfel ca aceștia să fie în delir, la fiecare apariție pe care o are vedeta. 

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, dar și una dintre cele mai hot. deși a trecut prin trei nașteri, corpul Antoniei arată impecabil și nici dacă te uiți cu lupa, nu îi poți găsi vreun defect, fie el cât de mic.

Recent, Antonia a susținut un concert de zile mari, la care au participat fani din întreaga țară. Și, pentru că mereu a știut să fie sexy și feminină, Antonia „a rupt gura târgului” cu ținuta pe care a purtat-o pe scenă. 

Frumoasa vedetă a împrumutat ceva din stilul vestimentar al Rihannei și s-a afișat într-un body mulat, care îi venea perfect și o pereche de pantaloni atașați acestuia. Piesa de rezistență a ținutei a fost decupajul din părți, care lăsa la vedere coapsele focoasei Antonia. Vedeta a postat pe Instagram imaginea hot de pe scenă, iar fanii au fost în delir la vederea acesteia. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro