FOTO / Aşa arată bărbatul care i-a furat inima Ronei Hartner! "Când iubim, iubim tot"

+4 click pentru
galerie

Rona Hartner şi iubitul, Herve © captură video

Rona Hartner este îndrăgostită până peste cap de bărbatul cu care va merge spre altar. Vedeta l-a adus pentru prima dată în faţa telespectatorilor pe Herve, iar admiratorii artistei au fost foarte încântaţi de ce au văzut.

Herve este un bărbat chipeş, discret, sufletist şi credincios. De când a cerut-o de soţie pe Rona Hartner, vedeta a povestit tuturor despre el, cu zâmbetul până la urechi, iar fanii abia aşteptau să vadă cine este bărbatul cu care îndrăgita artistă îşi va petrece restul vieţii. "Mă simt ca acasă în România. Când iubim, iubim tot", a spus Herve pentru o emisiune tv. 

Rona Hartner şi Herve locuiesc în acelaşi loc, dar la etaje diferite. După ce îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu, vor împărţi şi domiciliul. "Locuim împreună, dar la etaje diferite. Vrem să trăim logodna din plin. Logodna vine o dată în viaţă, înainte de căsătorie (...) Pe lângă pasiune, avem un har de pace şi aşteptăm să ne căsătorim", a continuat Rona Hartner. 

Cei doi sunt împreună din luna aprilie şi aşteaptă căsătoria care va avea loc în 2019. Evenimentul va fi organizat fie în România, fie în Franţa, acolo unde Rona a spus Da. În cazul în care vor hotărî să facă acest pas important peste hotare, ceremonia va avea loc pe o plajă. De asemenea, Rona Hartner ar primi cu drag un alt copil în viaţa ei, dacă Dumnezeu îi va binecuvânta în acest sens. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro