FOTO / Betty și Cătălin Vișinescu, sărut pătimaș pe rețelele de socializare! Fiica lui Florin Salam este îndrăgostită până peste cap de soțul său: ”Există o singură fericire în viață” 

+3 click pentru
galerie

FOTO / Betty și Cătălin Vișinescu, sărut pătimaș pe rețelele de socializare! Fiica lui Florin Salam este îndrăgostită până peste cap de soțul său: ”Există o singură fericire în viață” © Instagram

Betty și Cătălin Vișinescu formează un cuplu de milioane! Cei doi îndrăgostiți nu au avut nicio reținere și și-au etalat iubirea pe rețele de socializare, printr-un sărut pătimaș! Ce declarație de dragoste i-a făcut fiica lui Florin Salam soțului său? 

Betty și Cătălin Vișinescu formează fără îndoială unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din lumea mondenă. Au devenit părinți încă de tineri, însă asta nu a fost un impediment, ci chiar le-a întărit și mai mult relația și povestea de iubirea, demonstrând încă o dată că dragostea lor este mai puternică decât orice speculație. 

Ei bine, și cum se iubesc nespus de mult, cei doi îndrăgostiți nu au avut nicio reținere și și-au etalat iubirea pe rețelele de socializare, printr-un sărut pătimaș. Pe contul de Instagram, fiica lui Florin Salam a adăugat ipostaza inedită alături de iubitul său soț, însoțită desigur, de o declarație de dragoste. 

”Există o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit”, a scris frumoasa artistă în dreptul fotografiei cu soțul său. 

Nici reacția lui Cătălin Vișinescu nu a întârziat să apară, fiind la fel de îndrăgostit de soția sa. ”Te iubesc atât de mult!”, a scris el. ”Și eu, iubire!”, a fost răspunsul lui Betty. 

Are sau nu operații estetice?

De curând, Betty a fost întrebată în cadrul unei sesiuni de pe Instagram dacă și-a injectat acid în buze, având în vedere forma lor perfectă. „Ai acid în buze? Dacă da, unde l-ai pus? Am foarte mare încredere în recomandările tale”, a fost întrebarea unei urmăritoare.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Betty a spus clar, cu subiect și predicat, că nu și-a injectat nimic în buze. „Nu am acid în buze”, a fost replica artistei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro