FOTO / Bianca Drăgușanu, o mămică exemplu! Vedeta a împărtășit câteva amintiri prețioase cu fiica ei Sofia, iar fanii au fost emoționați de evoluția micuței

+4 click pentru
galerie

FOTO / Bianca Drăgușanu, o mămică exemplu! Vedeta a împărtășit câteva amintiri prețioase cu fiica ei Sofia, iar fanii au fost emoționați de evoluția micuței © Instagram

Bianca Drăgușanu ești o norocoasă! La fel de norocoasă și fiica ei Sofia,  deoarece are o mămică pe care mulți și-ar dori-o! Vedeta își amintește cu drag de amintirile alături de micuță și a ținut să le împărtășească și fanilor câteva momente prețioase alături de aceasta!

Pe Bianca Drăgușanu o cunoaște toată lumea. Datorită carierei sale, ați văzut-o fie implicată în prezentări de modă, fie la televizor, invitată la diverse emisiuni sau având chiar ea rolul de gazdă, fie la evenimente mondene. Puțini știu însă cum este vedeta în spatele camerelor de filmat.

Ei bine, pe lângă faptul că munca nu se oprește niciodată, având mereu câte ceva de făcut, Bianca Drăgușanu reușește să îmbine perfect utilul cu plăcutul. Mai exact, vedeta își găsește și timp de distracție, alături de cine altcineva decât de centrul Universului său, fiica ei Sofia?!

Astfel, chiar dacă este foarte axată pe carieră, vedeta nu își neglijează niciodată persoanele dragi. De curând, Bianca Drăgușanu a scos albumul cu amintiri și odată cu această ocazie le-a împărtășit fanilor mai multe amitiri de suflet alături de Sofia.

Mai exact, Bianca Drăgușanu le-a arătat mai multe fotografii cu micuța de acum 2 sau 3 ani, de pe vremea în care Sofia era doar un bebeluș. Imaginile sunt dovada vie că între cele două există o relație foarte strânsă, fiind mai tot timpul împreună și cu zâmbetul pe buze.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro