FOTO / Bucurie mare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Premieră în viața micuței Victoria

+3 click pentru
galerie

O familie fericită și împlinită © Sorin Cioponea

Bucurie mare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Fericirea are, bineînțeles, un singur nume: Victoria. O premieră a avut loc în viața Victoriei, iar părinții ei au ținut să împărtășească bucuria cu toată lumea.

Totul s-a întâmplat astăzi, spre marea încântare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Astfel, micuța Bella Victoria Margot a avut parte, pentru prima dată în viață ei, de un curcubeu. Vremea de afară, ploaia combinată cu soare a produs acest încântător fenomen, totul spre bucuria părinților superbei fetițe.

Victoria pare foarte încântată de curcubeu, iar Tavi Clonda i-a captat fericirea într-o poză. La fel de fericiți și plini de iubire sunt și părinții micuței Victoria, Tavi Clonda și Gabriela Cristea.

"Primul curcubeu al Victoriei", este mesajul scris de Tavi Clonda pe Instagram.

Gabriela Cristea revine pe micul ecran

Gabriela Cristea revine pe micul ecran. Telespectatorii sunt invitaţi să urmărească emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", care va începe în curând la "Antena Stars", emisiune în care Gabriela Cristea le pregăteşte mari surprize fanilor săi, aşa cum i-a obişnuit de fiecare dată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro