FOTO / Carmen Brumă, decizie radicală de teama coronavirusului: „Mulțumesc pentru înțelegere”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Brumă, decizie radicală de teama coronavirusului: „Mulțumesc pentru înțelegere” © Instagram

Teama de coronavirus a determinat omenirea să ia hotărâri radicale. Vedetele de la noi au ales diferite măsuri de precauție pentru a-și proteja sănătatea. Iată la ce decizie a luat Carmen Brumă, în plină pandemie de coronavirus!

Având în vedere situația dificilă în care ne aflăm, și vedetele din showbiz-ul autohton încearcă să se țină departe de virusul ucigaș din China. Drept urmare, multe dintre ele au luat diverse măsuri de precauție. Printre acestea se numără anularea evenimentelor, a concertelor și statul în casă.

Se pare că acest virus o sperie și pe Carmen Brumă, dovadă fiind faptul că frumoasa vedeta a ales să stea mai mult în casă în această perioadă. Soția lui Mircea Badea le-a transmis fanilor că din cauza coronavirusului a hotărât să nu mai participe la evenimente, nici măcar la emisiunile la care a fost invitată. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

Potrivit spuselor sale, Carmen Brumă nu va mai fi prezentă în cadrul emisiunilor, însă va participa la acestea prin intermediul Skype-ului sau al telefonului.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au invitat zilele acestea la diverse emisiuni de televiziune! Am decis să fiu nu prezentă  fizic, ci doar prin telefon sau Skype. Mulțumesc pentru înțelegere. În această seară ne vedem la „Răi da’ Buni” pe Antena Stars (prin Skype)”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro