FOTO / Carmen Brumă, schimbare spectaculoasă de look: "Freză nouă" Fanilor nu le-a venit să creadă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Brumă, schimbare spectaculoasă de look: "Freză nouă" Fanilor nu le-a venit să creadă © Instagram

Carmen Brumă face ce face şi reuşeşte să îi uimească pe toţi din jurul ei. De data asta, nu silueta de invidiat a vedetei i-a impresionat pe admiratori, ci noul său look. Mândră de noua sa înfăţişare, soţia lui Mircea Badea nu a stat pe gânduri şi le-a oferit un videoclip de senzaţie fanilor pe reţelele de socializare.

Nu este un secret faptul că frumoasa Carmen Brumă are un trup ce stârneşte invidie în rândul tuturor femeilor. La 42 de ani, vedeta arată mai degrabă ca o tânără de 25. După ce o lungă perioadă de timp şi-a obişnuit fanii cu părul său creţ, soţia lui Mircea Badea a reuşit să-i surprindă cu un nou look, la nivelul podoabei capilare.

De această dată, Carmen Brumă a ales să îşi coafeze părul diferit ca până acum. Vedeta a optat pentru nişte bucle lejere, în locul părului său creţ. În schimb, vedeta nu a renunţat la şuviţe.

"Freză nouă 😉", a scris Carmen Brumă, în dreptul imaginii de pe Instagram.

Acest look o prinde extrem de bine, dovadă fiind reacţia fanilor care i-au acordat mii de like-uri şi comentarii, exprimându-şi astfel entuziasmul.

"😍😍 Îţi stă excelent. Vreau şi eeeeu. / 😍😍😍😍😍 Superbă / Foarte drăguţ!🤗 / Frumoasă rău! / Superbă ❣️ / Oricum eşti o frumoasă😘 / Foarte bine îţi stă❤️ / Superbă! Din punctul meu de vedere, cea mai reuşită de până acum. 🤗 / Foarte frumoasă... Te prinde perfect această coafură!", sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro