FOTO / Carmen de la Sălciua i-a ales deja numele copilului. „Trăiesc cu ideea că voi face o fetiță”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua i-a ales deja numele copilului. „Trăiesc cu ideea că voi face o fetiță” © Instagram

După ce au apărut zvonuri că se pregătește să devină mamă, Carmen de la Sălciua își uimește fanii cu un nou anunț bombă. Vedeta i-a ales deja numele copilului!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Frumoasa cântăreață a reușit să le cucerească inimile oamenilor, atât prin talentul său incontestabil în muzică, cât și prin transparența de care a dat dovadă, de fiecare dată. Indiferent de subiect, artista a fost deschisă cu fanii săi și a spus lucrurilor pe nume, fără să se ascundă după deget.

La fel a făcut și de această dată când, de curând, artista a fost întrebată cu privire la un subiect foarte personal. Cei mai curioși dintre fani au chestionat-o pe aceasta în legătură cu planurile ei, mai exact, dacă se pregătește să devină mamă.

Vedeta a infirmat zvonurile apărute și a susținut că momentan doar s-a gândit la ce nume va purta copilul. Potrivit spuselor sale, artista își dorește o fetiță pe care să o boteze Sofia. Întrebată ce va face în legătură cu acest aspect dacă va fi băiat, amuzată, Carmen de la Sălciua a răspuns că tot la fel l-ar numi.

„Nu știu. Eu trăiesc cu ideea că voi face o fetiță atunci când va fi timpul! Dar la cât îmi place numele ăsta... cred că și dacă e băiat tot Sofia îi pun nume”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro